معرفی عایق نانو و کاربرد های آن

admi 1400/02/29
عایق-نانو

عایق نانو برخلاف عایق ایزوگام نصب بسیار آسان‌تری دارد و به تمامی سطوح چسبیده می‌شود. در حین پاشیدن این عایق کمی از آن به خورد سطوح می‌رود. مابقی مثل یک لایه روی سطح باقی می‌ماند و از سطوح زیرین محافظت می‌کند. برخلاف عایق‌های دیگر برای اجرای این عایق نیازی به خشک و تمیز بودن سطحی که قرار است، عایق کاری روی آن انجام شود نیست زیرا این عایق به تمامی سطوح به خوبی می‌چسبد. ویژگی خاص این عایق باعث می‌شود تا مراحل عایق بندی با سرعت بالایی انجام می‌شود. عایق نانو به چند دسته تقسیم می‌شود که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.

عایق نانو چیست؟

این عایق با استفاده از مواد پلیمری تولید می‌شود و بر پایه رزین‌های اکریلیک است. این عایق بهترین جایگزین به جای سایر عایق‌های موجود در بازار است زیرا به آسانی قابل نصب بوده و از قیمت مناسبی نیز برخوردار است. مواد اولیه موجود در این عایق باعث می‌شود تا این محصول از دوام بالایی برخوردار باشد و نیاز به تعویض یا تعمیر در دراز مدت نداشته باشد.

عایق نانو دیوار

عایق کاری دیوار معمولا با استفاده از عایق‌هایی نظیر عایق پشم سنگ و فوم الاستومری انجام می‌شود. ولی با روی کار آمدن عایق نانو استفاده از سایر عایق‌ها کمتر از گذشته شد زیرا این عایق نصب آسانی دارد و روی هر دیواری قرار می‌گیرد. عایق نانو دیوار به صورت پاششی است و برای استفاده از آن نیازی به تمیز کردن سطح دیوار نخواهد بود.

عایق نانو پشت بام

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های هر ساختمانی پشت بام آن است که به دلیل ریزش باران و برف باید به خوبی عایق بندی شود. عایق‌هایی که در گذشته برای عایق کاری سقف پشت بام مورد استفاده قرار می‌گیرند، مانند ایزوگام هر چند سال یکباری به تعمیر و تعویض نیازمند بودند. ولی امروزه با روی کار آمدن عایق‌های نانو دیگر نیازی به تعمیر سالانه آن‌ها نیست. با استفاده از این عایق می‌توان به بهترین حالت ممکن سقف پشت بام ساختمان‌های مختلف را عایق بندی کرد. به این ترتیب در فصول سرد سال دیگر نگران نفوذ برف و باران نبود.

کاربردهای عایق نانو

عایق‌های نانو در موارد زیر کاربرد دارند:

  1. پل‌های ماشین رو
  2. سرویس بهداشتی، استخر، نمای ساختمان، پشت بام و کف ساختمان
  3. مخازن ذخیره آب آشامیدنی
  4. عایق بندی حوضچه‌های پرورش ماهی
  5. عایق کاری آبنما و غازهای مصنوعی
  6. کف کارخانه‌ها و فروشگاه‌ها

انواع عایق نانو

  • صوتی
  • حرارتی
  • صدا رطوبتی

عایق نانو صوتی

این عایق به صورت رنگ به دیوار یا هر جایی که نیاز باشد، پاشیده می‌شود. مزیت بزرگ این نوع عایق این است که نیازی نیست مکان مورد استفاده را تخریب کنیم، بلکه به راحتی روی هر سطحی قرار می‌گیرد. مکان‌هایی که می‌توان از این نوع عایق استفاده کرد، شامل ساختمان‌ها، دیوارهای کاذب، سینما‌‌ها، استودیو و استادیوم‌ها است. البته از این نوع عایق می‌توان در هر جایی به عنوان عایق صوتی بهره‌مند شد.

عایق نانو حرارتی

این عایق حرارتی بهترین نوع عایق حرارتی است که از انتقال حرارت از مکانی به مکان دیگر جلوگیری می‌کند. مزیت فوق العاده این عایق قطر کم آن است که برای استفاده از آن نیازی به اختصاص دادن فضایی برای نصب نیست و به راحتی بر روی تمامی سطوح می‌چسبد و مانع از ورود یا خروج حرارت می‌شود. این نوع عایق را می‌توان در تمام مکان‌ها مانند کارخانه‌ها،‌ منازل مسکونی، آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها استفاده کرد.

عایق نانو رطوبتی

عایق نانو رطوبتی بیشترین استفاده را در استخر‌ها و سقف خانه‌ها دارد. این عایق صد در صد ضد آب است و مزیت مهم این عایق نصب آسان آن است که دیگر خطرات و سختی نصب ایزوگام‌های قدیمی را ندارد. نکته قابل توجه آن است که برای ایزوگام‌های قدیمی توصیه می‌کنند که آب یا برف روی سطح آن نماند زیرا رطوبت را از خود عبور می‌دهند. اما در این عایق رطوبتی تمامی این مشکلات برطرف شده است. این عایق از دوام و طول عمر بسیار بالایی نیز برخوردار است.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.